09.11.2022

Курсова робота на замовлення

News image
Курсова в стислий термін - чи реально?
 
Мінімальний термін написання якісної та унікальної роботи – 1 день. Курсова потрібна вже завтра? Розмістіть заявку на цій сторінці, вкажіть потрібну дату здачі та отримайте відгуки авторів, готових виконати її точно у термін.
 
Скільки коштує курсова робота?
 
Щоб дізнатися вартість, потрібно заповнити онлайн-форму оцінки написання курсового проекту. Як би ви не розраховували, це залежить від складності теми та інших вимог. Після оформлення замовлення протягом 10 хвилин надійдуть перші ставки від авторів. Через деякий час ви отримаєте більше ставок і оберете найбільш привабливу вартість і фахівець приступить до написання.
 
Скільки часу триватиме підготовка курсової?
 
Термін написання курсової залежить від складності теми та завдання. На підготовку матеріалу йде від 1 до 5 днів (контрольна та реферат пишуться від 3 годин, для диплома достатньо – від 3 днів).
 
Що потрібно, щоб залишити заявку на сайті?
 
Для цього треба заповнити форму, вказавши в ній тему курсової, обсяг та інші відомості. Коли ви отримаєте ставки від авторів, вам необхідно вибрати виконавця. Ви оплачуєте роботу, її завантажать на сайт після того, як повністю виконають. Коли ви прийняли курсову, виконавець отримає гроші, інакше гроші вам повертаються. По завершенню замовлення ви зможете залишити відгук про виконавця, описавши свій досвід роботи.
 
Як пройти реєстрацію на сервісі?
 
Для цього треба перейти у форму реєстрації. Тут необхідно ввести свої дані (ім'я, адресу електронної пошти), підтвердити згоду з правилами сайту (що є своєрідним договором між сайтом та клієнтом) та натиснути кнопку «зареєструватися». Потім зареєстрованому користувачеві слід зайти на пошту, відкрити лист підтвердження реєстрації та перейти за посиланням.
 
Навіщо треба підтверджувати реєстрацію?
 
Після проходження реєстрації на вказану адресу прийде запит щодо підтвердження. Це необхідно для того, щоб ми переконалися в коректності вказаних вами даних, адже на вашу адресу надходитимуть важливі повідомлення з сайту. Якщо ви випадково вказали невірні дані, інформація потрапить до третіх осіб.
 
Що таке система ставок та як вона працює?
 
Вартість оцінюється за принципом аукціону: виконавці бачать доступні їм роботи, оцінюють та пропонують вам свою вартість. Тож ви знайдете оптимальну вартість, щоб написати матеріал.
 
Як сплачувати курсові?
 
Для цього слід перейти до особистого кабінету та відкрити розділ «Мій рахунок». Поповнюється рахунок за допомогою банківської картки, Apple Pay або мобільного телефону.
 
Як вибрати виконавця курсових?
 
Вибрати можна, орієнтуючись на його ставку, рейтинг та відгуки інших користувачів. Також можна поспілкуватися в чаті для оцінки їх знань та вибрати відповідного за резюме та вартості.
 
Чи потрібно вносити передплату?
 
У нас 100% передплата, що гарантує безпеку написання. Внесені вами гроші резервуються у системі, і виконавець починає писати курсову. Можемо бути впевнені, що замовлення відбудеться. Але гроші нараховуються виконавцю лише після схвалення вами роботи.
 
Чи є гарантія збереження грошей?
 
Робота виконана - замовнику надходить інформація про те, що можна перевіряти. Гроші нараховуються автору тоді, коли курсова схвалена вами. Інакше ви можете звернутися до арбітражу (внутрішній суд) і гроші вам повернуть. Це гарантії та відповідальність компанії перед замовником.
 
Що робити, якщо роботу потрібно доопрацювати?
 
Якщо викладач вимагає щось виправити (переписати розділ тощо), протягом 30 днів з моменту одержання ви можете безкоштовно надіслати проект на доопрацювання. Робота над курсовою, процес трудомісткий, якщо потрібно врахувати одразу якісь важливі моменти, озвучте їх виконавцю.
 
Чи можна недорого купити написання окремого розділу чи фрагмента курсових?
 
Так. Виконавці беруть у роботу окремі частини курсових на різні тематики, виконують вступ, висновок, глави або її фрагмент. Іноді потрібна лише теоретична частина студентських робіт, звіт чи доопрацювання невеликої практичної частини. Така послуга коштує дешевше, ніж виконувати роботу "під ключ". Щоб знайти виконавця, під час оформлення заявки виберіть Тип "Доробка" та опишіть, що потрібно. Наш сайт дає можливість так само внести коригування в готову роботу, наприклад підвищити унікальність, якщо мінімальна планка оригінальності у викладача вища, ніж видає антиплагіат по готовій роботі.
 
Як оформити замовлення у автора, що сподобався?
 
Якщо клієнту сподобався певний виконавець, може співпрацювати лише з ним. Для цього з особистого кабінету треба зайти на сторінку автора та у верхньому кутку натиснути «Персональне замовлення».
 
Що робити, якщо буде потрібна допомога і виникнуть питання?
 
На сайті є гарантійний термін перевірки. Якщо ви замовляли курсову роботу і у вас, як у клієнта виникнуть будь-які складнощі з сайтом або будь-які інші питання з наукових робіт, можна звернутися до служби підтримки. Це можна зробити телефоном, поштою або через чат. Ми працюємо без обіду та вих

Догори