27.12.2022

Велике оновлення фріланс-біржі Diplom.UA

News image

 

У нас чудова новина! Вийшло велике оновлення нашого сайту. Новий веб-сайт, дизайн, функції. Можна сказати, що ми перезапускаємо сервіс із чистого аркуша. Розглянемо всі оновлення докладніше.

У нас з'явилося дві мови. Новий дизайн головної сторінки максимально акцентує увагу на перевагах роботи з сервісом для замовника та виконавця.

Реєстрація та вхід для авторів та замовників доступні за допомогою соціальних мереж, що дуже зручно та економить значний час.

З'явилася можливість отримувати повідомлення про замовлення, хід робіт та готовність не лише на пошту, а й у Телеграм. Для цього достатньо вказати логін Telegram для отримання повідомлень.

Розділ "Замовлення" відображає всі замовлення з усіх дисциплін. Зліва доступний фільтр для вибору предмета та сортування замовлень з мови, типу роботи та ціни.

У розділі "Виконавці" можна посмореть інформацію про всіх авторів, доступних на Диплом.ЮА. У списку можна переглянути послуги, ціни, рейтинг та відгуки про кожного експерта.

Розділ "Прайс" відображає ціни на доступні типи роботи з кожної дисципліни. Ціни формуються виходячи з переліку послуг кожного виконавця біржі та за даними із замовлення на біржі. При натисканні на тип роботи в конкретній дисципліні можна перейти на виконавців, які виконують студентські роботи за вказаною вартістю.

"Гарантії" потрібні для того, щоб користувачі побачили, що біржа Diplom.UA працює офіційно та укладає договір.

Умови участі у реферальній програмі можна знайти у розділі "Партнерам". Наводьте друзів та отримуйте відсоток від кожного їх замовлення та реєстрації.

Останні новини можна переглянути у розділі "Новини". Це не тільки новини сервісу, а й корисні статті для студентів та виконавців.

У категорії "Допомога" можна знайти "Питання та відповіді" популярні на біржі. Крім цього, можна переглянути всі платні сервіси біржі для авторів і замовників. Безпечна угода, Угода користувача - вся корисна інформація доступна в цій же категорії.

Особистий кабінет замовника відображає інформацію про профіль, замовлення та їх статус, обраних виконавців. У повідомленнях доступна пряма комунікація між замовником та автором на замовлення. Рахунок з доступним балансом у гривнях та перебіг робіт на замовлення відображені у верхній панелі профілю.

Особистий кабінет виконавця максимально зручний для роботи із замовленнями. Поточні замовлення, не актуальні з можливістю переміщати їх у кошик. Історія руху засобів на замовлення в рамках безпечної угоди. Зручні профілі з можливістю додавання дисциплін, верифікації та фінансових даних для виплати коштів завжди під рукою автора на нашому сервісі.

Загалом, можна багато розповідати, але краще це побачити. Реєструйся, складай/виконуй замовлення та заощаджуй час/ заробляй вже зараз!

Догори