09.11.2022

Дипломна робота на замовлення

News image

Опис предмета

Навчання для студентів у ВНЗ завершується захистом дипломних. Її якість опосередковує отримання у майбутньому високооплачуваної посади та кар'єрного зростання. Але самостійно підготувати дипломний проект - процес трудомісткий, тривалий і забирає сили, необхідні для підготовки до іспитів. Вихід: делегувати написання вкр професіоналам. Вони виконають роботу оперативно, вимоги щодо оформлення теоретичної та дослідницької частини, складуть відгук, рецензію, нададуть звіт про унікальність, допоможуть підготувати презентацію.

 

Рішення - оформити замовлення дипломної

Якщо диплом потрібний швидко, можна спробувати купити роботу. Але ми радимо вибрати другий варіант – написання якісної роботи на замовлення, щоб не зустріти аналогічну працю у студента зі схожою темою та не скомпрометувати себе в очах керівника та комісії.

 

Яка вартість роботи в Україні?

Ціна дипломної роботи залежить від кваліфікації виконавця та варіюється від 3000 до 10 000 грн.

 

Переваги фріланс-біржі

За час існування біржі ми зарекомендували себе в Україні як безпечний сервіс із вибором найкращих авторів та гарантією завершення угод у строк з різних дисциплін.

 

Ми керуємося такими правилами:

  • суворий відбір виконавців, хто писатиме роботи;
  • вибір автора, що сподобався, залишається за замовником;
  • гарантується здавання у строк;
  • індивідуальний підхід до роботи, високий відсоток оригінальності є обов'язковим критерієм: від 75% для природничих наук, від 80% для гуманітарних та технічних (перевіряється у системі Антиплагіат);
  • супровід менеджерами служби підтримки.
  • гарантійна підтримка після надання послуги;
  • повернення 100% вартості у разі, якщо експерт не впорається.

Наш сервіс надає важливу опцію: коригування відповідно до правок наукового керівника, скористатися яким можна за попередньою домовленістю з виконавцем.

 

За останні роки ми підготували величезну кількість робіт для студентів, написати дипломну роботу зі свого предмета може кожен, але не кожен здатний виконати це добре, тому простіше звернутися до професіоналів та позбавити себе хвилювань та витрачання часу. Ми приймаємо замовлення цілодобово, замовник може бути впевненим, що матеріал буде виконаний на високому рівні, ціна залежить від багатьох факторів: обсягу, складності теми, термінів. Авторам можна використовувати як ваші напрацьовані матеріали, так і свої. Ми готові виконати будь-які роботи в короткий термін, на сайті можна замовити вирішення завдань та інші додаткові матеріали, наприклад: мова та презентація до диплому. Ми цінуємо нашу репутацію, сайт є одним з найкращих у своєму роді, тому ви можете безперешкодно доручити нам роботу будь-якого рівня. Ми будемо раді допомогти вам!

Догори